Keuken en aparte bijkeuken

Thuis eten of op zondagochtend ontbijten met lekkere verse Duitse broodjes die je in het kleine dorpje net over de grens hebt gehaald zorgt voor het echte vakantiegevoel.

De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een Senseo- en klassiek koffiezetapparaat, broodrooster, sapcentrifuge, rijstkoker, magnetron, koelkast, oven, afwasmachine, wasmachine, droger, strijkijzer, langstelige kruimeldief en stofzuiger. De verlichting is dimbaar.

Kamer

Er is een ruime zithoek met tv, aangesloten op satelliet-schotelantenne, dvd-afspeelmogelijkheid stereo-apparatuur met Ipod dock. De hoofd- en en schemerverlichting is dimbaar. Voor toetsenisten staat er een orgel (zelf muziek meebrengen). Wilt u lekker rustig lezen, dan kunt u zich in de Charley nestelen met zicht op de oude eikenbomen.

Slaapkamers

Beide slaapkamers bieden optimaal slaapcomfort in een rustige omgeving, waar u ’s morgens wakker wordt door vogelgeluiden, de fazant in de wei, een enkele auto of een tractor die langsrijdt.

Het tweepersoonsbed in slaapkamer 1 is voorzien van een gerieflijke Pullman boxspring matras. In slaapkamer 2 staan twee ruime bedden (model twijfelaar) met goede matrassen die elektrisch verstelbaar zijn. Deze bedden kunnen zowel tegen elkaar aan als apart geplaatst worden.

Badkamer

De ruime badkamer is voorzien van toilet, een douche en wastafel.

Buiten

Rondom het huis zijn volop mogelijkheden om heerlijk buiten te zitten. In de schaduw onder de eikenbomen, op de tuinstoelen op het terras achter het huis of op de bank in het weitje, onder de fruitbomen met de voeten in het gras.

Copyright Huus in ’t Hagt 2024 – Powered by CSV Networks BV